Anasayfa
::
İletişim
::
Hacettepe Üniversitesi
::
English
Anasayfa
Öğrenciler İçin
Genel Bilgiler
Yaşam Standardı
Barınma
Beslenme
Sağlık
Engelli Öğrenciler
Sigorta:
Yabancı Öğrenciler İçin Sağlık Sigortası
Burs Olanakları
Öğrenci İşleri
Çalışma/Öğrenme Alanları
Uluslararası Programlar
Değişim Öğrencileri İçin Pratik Bilgiler
Dil Kursları
Staj İmkanları
Sosyal, Kültürel Ve Sportif Aktiviteler
Öğrenci Toplulukları
Derece Veren Programlar
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans
Doktora/Sanatta Yeterlik
Gıda Mühendisliği Programı(Tezsiz)
D.1. Program Hakkında Genel Bilgi
D.2. Kazanılan Derece
D.3. Öğrenim Düzeyi
D.4. Kayıt Kabul Koşulları
D.5. Kazanılan Derece Gereklilikleri ve Kurallar
D.6. Önceki Öğrenmelerin Tanınması
D.7. Programın Amacı
D.8. Öğretim Programı
D.9. Program Yeterlilikleri
D.10. Ders Prog. Yeter. Matrisi
D.11. TYYÇ/Prog. Yeterlilikleri Matrisi
D.12. Mezunların Mesleki Profili
D.13. Bir Üst Öğrenime Geçiş
D.14. Öğretim Programının Yapısı
D.15. Sınavlar Değerlendirme ve Notlandırma
D.16. Mezuniyet Koşulları
D.17. Eğitim Türü
D.18. Program Sorumlusu
Bize Ulaşın
Gıda Mühendisliği Programı(Tezsiz)
Programındaki Dersler ile Program Yeterlilikleri İlişkisi Matrisi
Ders Programında Yer Alan Tüm Dersler
Program Yeterlilikleri
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
GMÜ617 İLERİ GIDA KİMYASI
5
4
5
2
2
3
1
1
5
4
GMÜ620 TAŞINIM OLAYLARI
5
5
4
5
3
3
2
4
3
2
GMÜ646 TEZSİZ YÜKSEK LİSANS SEMİNERİ
5
5
5
2
3
5
2
2
4
5
GMÜ619 İLERİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ
5
5
5
1
2
4
1
1
4
4
GMÜ699 DÖNEM PROJESİ
5
5
5
5
5
5
2
5
5
5
GMÜ621 GIDA KALİTE KONTROLÜ
4
4
4
2
1
5
5
3
3
5
GMÜ622 ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ
5
4
5
5
4
3
4
1
3
4
GMÜ624 GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ
4
4
3
4
3
4
1
1
3
3
GMÜ625 SÜT TEKNOLOJİSİ
5
5
5
5
4
5
2
4
5
5
GMÜ626 ET ve ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
5
5
5
5
3
5
1
1
2
3
GMÜ627 MEYVE ve SEBZE TEKNOLOJİSİ
5
4
4
3
2
4
1
1
2
3
GMÜ628 HUBUBAT ve ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
4
5
5
3
4
4
4
5
5
4
GMÜ629 BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ
5
3
5
5
3
5
2
3
3
2
GMÜ630 ISIL İŞLEMLER
5
5
2
3
3
4
1
3
2
3
GMÜ631 GIDA ÜRETİM MAKİNALARI
5
5
5
4
3
5
3
5
5
5
GMÜ634 SAYISAL YÖNTEMLER
5
4
5
5
4
3
4
1
3
4
GMÜ635 UYGULAMALI KİNETİK I
5
5
3
3
3
4
2
1
4
3
GMÜ636 GIDA ve BESLENME İLKELERİ
5
5
2
1
2
3
1
2
3
4
GMÜ637 GIDA BULAŞANLARI
5
3
3
1
1
2
2
1
4
4
GMÜ638 GIDA ANALİZLERİ I
4
4
5
5
5
5
4
5
5
5
GMÜ639 ENZİM TEKNOLOJİSİ
4
4
5
1
2
3
1
2
3
4
GMÜ640 GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE AYIRMA TEKNİKLERİ I
4
5
1
5
2
2
3
4
1
3
GMÜ641 BİLGİ TEKNOLOJİLERİ
5
4
5
5
4
3
5
3
3
4
GMÜ644 HİJYEN ve SANİTASYON
3
5
5
1
4
4
1
2
3
4
GMÜ645 GIDA ENDÜSTRİSİNDE BİLGİSAYAR UYGULAMALARI
3
4
2
5
4
3
1
4
5
3