Gıda Mühendisligi Programı
Programındaki Dersler ile Program Yeterlilikleri İlişkisi Matrisi

Ders Programında Yer Alan Tüm DerslerProgram Yeterlilikleri
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
GMÜ617 İLERİ GIDA KİMYASI
GMÜ618 SEMİNER
GMÜ620 TAŞINIM OLAYLARI
GMÜ600-1 ÖZEL KONULAR
GMÜ600-2 ÖZEL KONULAR
FBE601 BİLİMSEL ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ ve YAYIN ETİĞİ
GMÜ619 İLERİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ
GMÜ621 GIDA KALİTE KONTROLÜ
GMÜ622 ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ
GMÜ624 GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ
GMÜ625 SÜT TEKNOLOJİSİ
GMÜ626 ET ve ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
GMÜ627 MEYVE ve SEBZE TEKNOLOJİSİ
GMÜ628 HUBUBAT ve ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
GMÜ629 BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ
GMÜ630 ISIL İŞLEMLER
GMÜ631 GIDA ÜRETİM MAKİNALARI
GMÜ634 SAYISAL YÖNTEMLER
GMÜ635 UYGULAMALI KİNETİK I
GMÜ636 GIDA ve BESLENME İLKELERİ
GMÜ637 GIDA BULAŞANLARI
GMÜ638 GIDA ANALİZLERİ I
GMÜ639 ENZİM TEKNOLOJİSİ
GMÜ640 GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE AYIRMA TEKNİKLERİ I
GMÜ641 BİLGİ TEKNOLOJİLERİ
GMÜ644 HİJYEN ve SANİTASYON
GMÜ645 GIDA ENDÜSTRİSİNDE BİLGİSAYAR UYGULAMALARI