Gıda Mühendisliği Programı(Tezsiz)
Ders Listesi

1. Yarıyıl

KODU DERSİN ADI Z/S T P K AKTS
GMÜ617 İLERİ GIDA KİMYASI Z4 0 4 9
Zorunlu Olarak Alınması Gereken AKTS Toplamı 4 0 4 9
Seçmeli Olarak Alınması Gereken AKTS Toplamı 21
1. Yarıyılda alınması gereken Toplam AKTS 30

2. Yarıyıl

KODU DERSİN ADI Z/S T P K AKTS
GMÜ620 TAŞINIM OLAYLARIZ3 0 3 9
GMÜ646 TEZSİZ YÜKSEK LİSANS SEMİNERİZ0 2 0 9
Zorunlu Olarak Alınması Gereken AKTS Toplamı 3 2 3 18
Seçmeli Olarak Alınması Gereken AKTS Toplamı 12
2. Yarıyılda alınması gereken Toplam AKTS 30

3. Yarıyıl

KODU DERSİN ADI Z/S T P K AKTS
GMÜ619 İLERİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİZ3 0 3 9
GMÜ699 DÖNEM PROJESİZ0 2 0 7
Zorunlu Olarak Alınması Gereken AKTS Toplamı 3 2 3 16
Seçmeli Olarak Alınması Gereken AKTS Toplamı 14
3. Yarıyılda alınması gereken Toplam AKTS 30

Herhangi Yarıyıl/Yıl

KODU DERSİN ADI Z/S T P K AKTS
GMÜ621 GIDA KALİTE KONTROLÜS3 0 3 7
GMÜ622 ARAŞTIRMA TEKNİKLERİS3 0 3 7
GMÜ624 GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİS3 0 3 7
GMÜ625 SÜT TEKNOLOJİSİS2 2 3 7
GMÜ626 ET ve ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİS2 2 3 7
GMÜ627 MEYVE ve SEBZE TEKNOLOJİSİS2 2 3 7
GMÜ628 HUBUBAT ve ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİS2 2 3 7
GMÜ629 BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİS2 2 3 7
GMÜ630 ISIL İŞLEMLERS3 0 3 7
GMÜ631 GIDA ÜRETİM MAKİNALARIS3 0 3 7
GMÜ634 SAYISAL YÖNTEMLERS3 0 3 7
GMÜ635 UYGULAMALI KİNETİK IS2 2 3 7
GMÜ636 GIDA ve BESLENME İLKELERİS3 0 3 7
GMÜ637 GIDA BULAŞANLARIS3 0 3 7
GMÜ638 GIDA ANALİZLERİ IS2 2 3 7
GMÜ639 ENZİM TEKNOLOJİSİS3 0 3 7
GMÜ640 GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE AYIRMA TEKNİKLERİ IS3 0 3 7
GMÜ641 BİLGİ TEKNOLOJİLERİS3 0 3 7
GMÜ644 HİJYEN ve SANİTASYONS3 0 3 7
GMÜ645 GIDA ENDÜSTRİSİNDE BİLGİSAYAR UYGULAMALARIS2 2 3 7
PROGRAM AKTS ÖZETİ
Tüm yarıyıllar için Zorunlu derslerden alınması gereken toplam AKTS kredisi43
Tüm yarıyıllar için Seçmeli derslerden alınması gereken toplam AKTS kredisi47
Programdan mezuniyet için gerekli AKTS kredilerinin toplamı90