KODU | DERSİN ADI | Z/S | T | P | K | AKTS |
---|---|---|---|---|---|---|
GMÜ617 | İLERİ GIDA KİMYASI | Z | 4 | 0 | 4 | 9 |
Zorunlu Olarak Alınması Gereken AKTS Toplamı | 4 | 0 | 4 | 9 | ||
Seçmeli Olarak Alınması Gereken AKTS Toplamı | 21 | |||||
1. Yarıyılda alınması gereken Toplam AKTS | 30 |
KODU | DERSİN ADI | Z/S | T | P | K | AKTS |
---|---|---|---|---|---|---|
GMÜ620 | TAŞINIM OLAYLARI | Z | 3 | 0 | 3 | 9 |
GMÜ646 | TEZSİZ YÜKSEK LİSANS SEMİNERİ | Z | 0 | 2 | 0 | 9 |
Zorunlu Olarak Alınması Gereken AKTS Toplamı | 3 | 2 | 3 | 18 | ||
Seçmeli Olarak Alınması Gereken AKTS Toplamı | 12 | |||||
2. Yarıyılda alınması gereken Toplam AKTS | 30 |
KODU | DERSİN ADI | Z/S | T | P | K | AKTS |
---|---|---|---|---|---|---|
GMÜ619 | İLERİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ | Z | 3 | 0 | 3 | 9 |
GMÜ699 | DÖNEM PROJESİ | Z | 0 | 2 | 0 | 7 |
Zorunlu Olarak Alınması Gereken AKTS Toplamı | 3 | 2 | 3 | 16 | ||
Seçmeli Olarak Alınması Gereken AKTS Toplamı | 14 | |||||
3. Yarıyılda alınması gereken Toplam AKTS | 30 |
KODU | DERSİN ADI | Z/S | T | P | K | AKTS |
---|---|---|---|---|---|---|
GMÜ621 | GIDA KALİTE KONTROLÜ | S | 3 | 0 | 3 | 7 |
GMÜ622 | ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ | S | 3 | 0 | 3 | 7 |
GMÜ624 | GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ | S | 3 | 0 | 3 | 7 |
GMÜ625 | SÜT TEKNOLOJİSİ | S | 2 | 2 | 3 | 7 |
GMÜ626 | ET ve ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | S | 2 | 2 | 3 | 7 |
GMÜ627 | MEYVE ve SEBZE TEKNOLOJİSİ | S | 2 | 2 | 3 | 7 |
GMÜ628 | HUBUBAT ve ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | S | 2 | 2 | 3 | 7 |
GMÜ629 | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ | S | 2 | 2 | 3 | 7 |
GMÜ630 | ISIL İŞLEMLER | S | 3 | 0 | 3 | 7 |
GMÜ631 | GIDA ÜRETİM MAKİNALARI | S | 3 | 0 | 3 | 7 |
GMÜ634 | SAYISAL YÖNTEMLER | S | 3 | 0 | 3 | 7 |
GMÜ635 | UYGULAMALI KİNETİK I | S | 2 | 2 | 3 | 7 |
GMÜ636 | GIDA ve BESLENME İLKELERİ | S | 3 | 0 | 3 | 7 |
GMÜ637 | GIDA BULAŞANLARI | S | 3 | 0 | 3 | 7 |
GMÜ638 | GIDA ANALİZLERİ I | S | 2 | 2 | 3 | 7 |
GMÜ639 | ENZİM TEKNOLOJİSİ | S | 3 | 0 | 3 | 7 |
GMÜ640 | GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE AYIRMA TEKNİKLERİ I | S | 3 | 0 | 3 | 7 |
GMÜ641 | BİLGİ TEKNOLOJİLERİ | S | 3 | 0 | 3 | 7 |
GMÜ644 | HİJYEN ve SANİTASYON | S | 3 | 0 | 3 | 7 |
GMÜ645 | GIDA ENDÜSTRİSİNDE BİLGİSAYAR UYGULAMALARI | S | 2 | 2 | 3 | 7 |
PROGRAM AKTS ÖZETİ | |
Tüm yarıyıllar için Zorunlu derslerden alınması gereken toplam AKTS kredisi | 43 |
Tüm yarıyıllar için Seçmeli derslerden alınması gereken toplam AKTS kredisi | 47 |
Programdan mezuniyet için gerekli AKTS kredilerinin toplamı | 90 |